Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова наистина са арестувани, Менда Стоянова не

...
Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова наистина са арестувани, Менда Стоянова не
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Защо МВР свали информацията за арестите, която изпрати предварително? |

Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова в действителност са задържани, Менда Стоянова не е. За мен въпросът е за какво Министерство на вътрешните работи свали съобщението си, което беше изпратило авансово. Там написа за хора, които са арестувани, само че не са. Това е зле скалъпена политическа принуда. 

Това съобщи Томислав Дончев по бТВ. " В ход е огромна интервенция във връзка със 120 случая на Европейската прокуратура в България. Извършват се претърсвания и изземвания на доста адреси. Към момента са арестувани Бойко Борисов, Владислав Горанов, Менда Стоянова и Севдалина Арнаудова. Действията не престават ", заяви нощес пресцентърът на Министерство на вътрешните работи. 

По-късно стана ясно, че Борисов към момента е в дома си в Банкя, където се извършваше обиск, а Стоянова научила от медиите, че е задържана. Тази заран юристът по правата на индивида Михаил Екимджиев, че няма пояснение за разминаването в информацията на Министерство на вътрешните работи. 

„ Не знаем за други арестувани. Надявам се колкото се може по-скоро Борисов да бъде пуснат от ареста “, сподели още Дончев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР